Vánoční party ASCOPA
od 18:00 do 23:55
Akce nabídne praktické ukázky komunikace udržitelnosti od Plzeňského Prazdroje, profesní příběh držitele ocenění Talent roku Zlatého středníku Milana Říského, a prezentace nových příležitostí pro regionální projekty s podporou od A11 a Mediaboardu.
Program vyvrcholí netradiční networkingovou školou čepování, kde si osvojíte umění správně načepovat pivo pod vedením zkušených sládků z Plzeňského Prazdroje. Přijďte získat nové kontakty, nápady a inspiraci pro vaši komunikaci a užijte si skvělou atmosféru v krásném prostředí Prazdroje v Plzni.
Za dva měsíce spouštíme nový systém registrací. Pokud jste naším členem, můžete si ho vyzkoušet už teď. Stačí znát pouze své jméno a heslo, které jsme vám zaslali. Nevíte si rady? Rádi Vám vygenerujeme nové heslo a zašleme na Váš e-mail. Napište na reditelka@ascopa.cz.
zdarma | pro členy PR Klubu s řádným členstvím |
zdarma | pro členy PR Klubu s rozšířeným a institucionálním členstvím |
zdarma | pro ostatní zájemce |
16:00 – 16:10 hod. |
Úvodní slovo Jitka Němečková – členka Výkonného výboru ASCOPA |
16:10 – 16:30 hod. |
Emise na prvním místě. Proč to ale v komunikaci tak být nemusí? Zdeněk Kovář – tiskový mluvčí Plzeňského Prazdroje Marek Pražák – Managing Owner, Svengali Communications Prazdroj snižuje emise v celém dodavatelsko-odběratelském řetězci. Jak ale efektivně komunikovat něco, co nikdo nevidí? Prezentace zaměřená na komunikaci ESG principů Prazdroje a úspěšné PR kampaně v oblasti udržitelnosti. |
16:30 – 16:50 hod. |
Talent roku: Milan Říský |
16:50 – 17:10 hod. |
Představení Mediální skupiny A 11: Možnosti spolupráce v regionu |
17:10 – 17:30 hod. |
Case study: Živelné pohromy v kontextu pojištění - regionalní kampaň Marek Steiger – Head of Brand, Mediaboard Marek Steiger a Lucie Dosedělová se podělí o zkušenosti z regionální mediální kampaně zaměřené na podpojištěný majetek obyvatel na jihu Moravy po tornádu. |
17:30 – 17:50 hod. |
Jak sládci dobyli Instagram: Martin Hložek – obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Prezentace projektu Sládci v akci – jak zásady správně načepovaného piva dostat z hospody do digitálního světa a podpořit tak strategické směřování Prazdroje. |
17:50 – 18:00 hod. |
Závěr a pozvánka na networking, Jitka Němečková – ASCOPA |
18:00 – 20:00 hod. |
Networking při škole čepování |
zdarma | pro členy PR Klubu s řádným členstvím |
zdarma | pro členy PR Klubu s rozšířeným a institucionálním členstvím |
zdarma | pro ostatní zájemce |